Easter Padel Tournament 2019

Aftermovie Easter Padel Tournament 2018

Aftermovie Easter Padel Tournament

Aftermovie Easter Padel TournamentFacebook 21 april 2018

Het Concept

Reeds sinds 2016 werkt Moeder Brugse samen met Padelclub Brugge om jaarlijks een padeltoernooi te organiseren. Wij voorzien drie dubbelcompetities, heren – dames – gemengd, verdeeld over 6 terreinen. Ook voor zij die niet wensen deel te nemen aan het sportevent maar gewoon willen genieten van het zonovergoten terras met een glaasje rosé en zomerse beats, zijn meer dan welkom. Een dagje uitblazen zal niemand u kwalijk nemen. Op het einde van de dag vindt een prijsuitreiking plaats waar tal van prachtige prijzen te winnen vallen. Voor zij die er niet genoeg van kunnen krijgen, is er nog een afterparty voorzien in de padelclub zelf.


Dagverloop:

10u - 13u: Poule-fases
13u - 14u: Middagpauze
14u - 17u: Knock-out fases
18u : Prijsuitreiking
18u30 - ... : BBQ & afterparty


De eerste editie was meteen een succes met 64 deelnemende teams in 3 verschillende reeksen, gevolgd door een uitgebreide BBQ. In 2017 volgde de tweede editie. Op 4 dagen tijd waren alle inschrijvingen reeds volzet en daarenboven hadden we nog eens een 250-tal mensen die zich inschreven voor de BBQ achteraf.

De derde editie zal dit jaar plaats vinden op zaterdag 7 april. Wij hopen dat het ook dit jaar opnieuw een prachtig en sportief evenement wordt.

Padelclub Brugge

Geralaan 51
8310 Brugge

Partners


logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo